• Minitort-aromat
  • Minitort aromat de mei cu gutuie coapta 2
  • Minitort aromat de mei cu gutuie coapta 3

Blatul: compozitia de la prajitura aurie (vezi aici)
Eu am folosit 2 forme, cerc si floricica.

Crema: jumatate de mar copt si jumatate de gutuie coapta (vezi pont prajitura aurie) se maruntesc cu furculita sau, daca aveti copii mai mici, la blender. Se adauga 1 lingurita de seminte de chia, un varf de lingurita de scortisoara, 1 lingura de miere cu ghimbir.

Puneti forma inapoi peste blat, sa se potriveasca perfect, apoi puneti “crema” in interiorul formei si presati bine.

Presarati deasupra cateva boabe de catina din miere.

Optiuni:

  • In compozitia de “crema” puteti sa adaugati si o lingurita de pudra de roscove sau carob.
  • In loc de miere cu ghimbir, puteti sa puneti miere cu boabe de catina, dar in acest caz puneti 2 linguri.
  • Noi am cumparat miere de coriandru recent si primul lucru la care m-am gandit a fost aceasta reteta, la cum sa vor combina gusturile. Asa ca la primul bis, o sa folosim miere de coriandru
DESPRE AUTOR

Nutricios

Lasa un comentariu

waffe

Waffe din ovaz

de 8 septembrie 2015 Ovaz

Minitort RAWz 1

Minitort RAWz

de 22 iunie 2015 RAW, Torturi