Minitort RAWz

POSTAT DE 22 iunie 2015 RAW, Torturi

  • Minitort RAWz 1
  • Minitort RAWz 2
  • Minitort RAWz 3

BLATUL
5 linguri migdale rasnite (faina)
2 linguri faina de canepa
1 lingura de miere
1 cescuta suc portocale si mere/lapte vegetal/apa
2 cescute fulgi de ovaz

Se amesteca toate ingredientele pana la consistenta de plastilina, poate chiar mai tare. Se pune compozitia intr-o forma de minitort si se lasa la frigider pana e gata si crema. Eu am folosit doua forme, fiecare cu diametrul de 11 cm si am asezat blatul cu inaltimea de 2 cm.

CREMA
300g cirese proaspete sau congelate
8 linguri migdale rasnite (faina)
2 linguri fulgi de cocos
2 linguri de miere
4 linguri de ulei de cocos
1 varf de lingurita de vanilie organica

Se mixeaza ciresele pana devin nectar, apoi se incorporeaza si celelalte ingrediente. Trebuie sa arate in final ca o crema mai moale. Ingredientul cheie este uleiul de cocos, care la temperatura camerei (de fapt la peste 24 de grade) este ulei, in frigider sau congelator devine unt si “leaga” crema mai bine.

Se aseaza crema peste blat si se pune la congelator pentru cateva ore sau chiar de pe o zi pe alta.
Inainte de consum, lasati-o o ora in frigider sau 15 min afara.

DESPRE AUTOR

Nutricios

Lasa un comentariu