• Mousse delicios de visine si afine 1
  • Mousse delicios de visine si afine 2

O combinatie foarte reusita de gusturi, acest desert (de fapt, o masa in sine) este usor de facut, numai buna de impartit cu altii si savurat cu o cescuta de ceai, asa ca fetele :)

Pentru o noua degustare s-au pregatit:

  • 400 g visine si afine proaspete* sau congelate
  • 2 linguri miere salcam bio
  • 8 linguri fulgi de ovaz
  • 8 linguri faina de migdale (prin rasnire)
  • 3 linguri faina de susan
  • 3 linguri faina de canepa

Sfat: Cand folositi fructele in stare proaspata, congelati totusi o mica parte a acestora, ca rezultatul final sa fie un mousse racoros si delicios.

Fructele se pun in blender si se mixeaza pana devin pasta, apoi se adauga si restul ingredientelor, pe rand, amestecand cu o spatula pana la consistenta de budinca/mousse.
Atat de simplu :)

Optiuni:

In loc de migdale puteti sa folositi orice alta “nuca” rasnita, daca nu sunt probleme cu alergiile (nuci romanesti, macadamia, caju, americane, de pamant, etc)
Puteti sa adaugati fulgi de cocos, inlocuind alt ingredient.
Puteti sa puneti seminte de canepa in loc de faina de canepa

DESPRE AUTOR

Nutricios

Lasa un comentariu