Intr-o seara, stand cu K la culcare, ma gandeam ce as mai putea face pentru K mea dragalasa, ce nu a mai mancat in ultima saptamana.
Si, sub inca satisfactia unui nectar nutriciossssss a carui reteta o sa o postez curand, mi-am stabilit ca pentru a doua zi la pranz sa incerc aceasta combinatie. Zis si facut, numai ca ceea ce gandesti intins in pat se prea poate sa nu iti amintesti perfect…am uitat sa adaug un ingredient. Eeee, asta sa fie problema, la cat de repede a disparut se impune repetare. Caci, nu-i asa? Repetand vom ajunge la retete mai bune, mai complexe si mai multumitoare pentru noi.
Supa este usor de facut, ultra nutricioasa si satioasa.
Am lasat la hidratat 2 linguri de samburi de seminte de floarea soarelui.
Dupa 2-3 ore le-am pus in blender (sau, daca nu aveti timp, le puteti pune si fara hidratare prealabila) impreuna cu 1 morcov mare, aprox 130 g, l-am cantarit putina sare si 350 ml apa calduta, cat sa fie manacata pe loc si sa nu creada ca e smoothie
Le-am mixat bine-bine, am turnat in farfurie si am ornat cu ceapa verde. Si nu a fost de ajuns, decor ii trebuie ei? Din prima lingura s-au dus frunzulitele verzi si pana a lins farfuria s-au mai dus inca 2 fire de ceapa verde
Ce-am uitat? Usturoi!
Voi puteti sa puneti, dar atunci ornati cu altceva, nu cu ceapa verde.