Vegan Brownie

POSTAT DE 30 aprilie 2016 Grau, VEGAN

brownie 2

Ne-am marit, iar multele calatorii ne duc mereu in diverse locuri din lumea larga, restaurante, etc…aflam denumiri noi, din bucataria clasica, deci de aia vrem si noi sa mancam brownie :)) ca de negresa inca nu am auzit.

A devenit gustarea de gradi preferata, desertul care aduna multi copii in curte si baza pentru multe topinguri la care tin mortis ca fetita mea sa le pape, ca de exemplu: crema din gem pere fara zahar + nuci rasnite; frisca din cocos cu praf de catina; crema din capsuni, banane si cocos; muuuuulte fructe de toate felurile :)

Asadar, neaose, dar simadicoase au fost:

1/2 cana faina alba
1/2 cana faina integrala
1/2 cana fulgi de ovaz rasniti faina
o mana nuci rasnite faina
1 lingura cacao bio
1 lingura carob
putina sare
putina scortisoara

1 borcan gem mere si pere fara zahar (sau mixati in blender 2 mere cu 1 cana lapte vegetal)
1/4 cana sirop agave
1 cana apa

Amestecati intr-un bol tot ce e uscat.
Apoi, in alt bol, amestecati ingredientele lichide.

La final, amestecati totul impreuna si asezati in tava yena A4 sau in forme de briose (dar cu inaltime de 1-2 cm) sau in forma yena de chec.
Puneti la cuptor pentru 45-50 min (sau testul cu scobitoarea) la 150 grade.

Eeee? Simandicoase sau nu? :)


DESPRE AUTOR

Nutricios

Lasa un comentariu