bulgur_ardei_spanac_2

Prima data cand am facut aceasta mancare, K a devorat toata craticioara la un pranz. E adevarat, a sarit peste ciorba, cerand cu insistenta bolul de mancare pus la racit. Cantitatile de mai jos sunt exact ce a mancat o singura data (stiu, e mult, dar asa a vrut :) in plus, are unde sa puna :)))

S-au inscris la devorare urmatoarele:  
300 g spanac congelat
8 linguri bulgur
½ fir de praz mediu (si din partea alba si din partea verde)  
1 ardei capia rosu mare (sau 2 mai mici)
Sare fara iod
 
Toate ingredientele, mai putin sarea, se pun in apa clocotita (aprox 0,8 l).
[ Daca aveti spanac proaspat, pregatiti-l separat astfel: se scufunda maxim 2 minute in apa clocotita, se scoate si se lasa la scurs, iar apa in care a fiert se arunca. Dupa ce e scurs bine, se incepe pregatirea mancarii ca in acest articol ]
Se lasa la fiert pentru 15 minute, timp in care bulgurul se umfla, iar apa scade, se adauga sare si se stinge focul dupa 5 minute.
Atat de simplu si rapid. Total Nutricios!
Puteti sa adaugati ulei dupa ce temperatura mancarii este sub 40 de grade.
DESPRE AUTOR

Nutricios

Lasa un comentariu