Supa raw de rosii

POSTAT DE 19 iunie 2015 RAW, Supe

Toata vara (de fapt, sezonul mai-octombrie) K a mancat cel putin o rosie mare la pranz. Rosii bune, din gradinile bunicilor, prietenilor etc si de la www.legumefericite.ro

Cum ne-am invatat sa mancat tot felul de supe si ciorbe (ca doar plictiseala e dusmanul nostru :)) am ajuns cu lista si la supa de rosii, numai ca mi-a parut rau sa distrug enzimele si vitaminele prin fierbere, asa ca o supa raw era cea mai buna varianta pentru noi.

Pozele lipsesc…pentru ca atat de buna a fost, incat K a mancat-o direct din cana de blender.

Ce bavetica, ce farfurie si stat la masa!? Sus pe blatul din bucatarie, cu mustati de la supa de rosii e cea mai satisfacatoare experienta culinara la 1 an jumate.

Mmhm mmhm mmhm :):):)

In biata cana de blender cazuta in mainile K au incaput urmatoarele:

1 rosie mare (sau 2 potrivite)

putina sare de mare neiodata

o lingurita de busuioc

o lingura ulei de masline presat la rece

un catel de usturoi presat

Se mixeaza pana devine totul ca un nectar.

Ideea mea era sa strecor supa (de pulpa, seminte etc) si sa asez frumos pe masa o farfurie de supa clara. Dar K a considerat ca nu e o idee buna :)

Deci, ne scuzati lipsa de poze doveditoare, dar cine s-a mai gandit la aparatul foto?!

Optiuni:

  • Puteti sa adaugati si un ardei, o sa fie mai dulce
  • E foarte bun si cu ulei de canepa (eu iau de la Canah) in loc de cel de masline
  • Puteti sa adaugati in supa paste (ideal din grau dur, fara ou) sau boabe de naut
DESPRE AUTOR

Nutricios

Lasa un comentariu